Så, för att fira bakade jag kakor baserade på ett recept jag hittade på en amerikansk blogg_
Mullbärsgrottor (15 st)
2 dl groddat och torkat bovete
2 dl mandlar/ mandelmjöl
0,75 dl agave
salt
vanilj
en näve blötlagda mullbär
Mixa alla torra ingredienser i en matberedare till ett tunt mjöl. Häll därefter i agaven och mixa tills degen formas till en stor sammanhängande boll i matberedaren. Forma små bollar av degen och platta ut dem. Mixa de blötlagda mullbären. Tryck ner degen i mitten på kakorna och placera mullbärssylten där. Lägg kakorna på en plåt utan bakpapper och kör i torkugn ca 4 timmar.
De går alldeles utmärkt att äta utan att torka, smakar som halva lite. Fantastiskt goda!!!!
Nadi!
PS: köp härliga superfoods, raw food-produkter och annat mumsigt, ekologiskt och braproducerat på vår trevliga sida råvarubutiken.
PS: köp härliga superfoods, raw food-produkter och annat mumsigt, ekologiskt och braproducerat på vår trevliga sida råvarubutiken.
Hipp..hurra..&grattis:-))
SvaraRadera70 mil ca.hver vei for å gjeste kaféen deres..Håper jeg får det til..Meld gjerne ifra når dere vet når det åpnes..
SuperDeilig dag fra Randi
Provade kakorna fast med citron istället för vanilj. Supergoda. Hoppas dessa dyker upp på fiket.
SvaraRadera