Åh, vi känner att vi är lättare nu när bilens digitala temperaturvisare går över 18 även i vår nya hemort: Onslunda, Österlens högst punkt och samlingsplats för Skånes alla vindar.
Kokos- och tahinibar
Bottenlagret
- 1 dl kokosmjöl
- 2 msk mesquite
- 2 msk vanilj
- 6 medjooldadlar
- 0,5dl tahini (eller krossade sesamfrön)
- 4 msk björksocker
- 2 msk kokosmousse
- 2 msk nibs/ kakaokross
Chokladlagret
- 0,5 dl kakaopulver/ carob
- 2 msk vanilj
- 0,5 dl kokosolja
- 2 msk björksocker
- Riven kokos
Mixa ingredienserna till bottenlagret och tryck ut i en form. Smält kokosoljan och blanda med övriga ingredieser listade under chokaldlagret. Häll blandningen över bottenlagret. Strö över riven kokos. Ställ in i frysen i minst 20 minuter.
Färdigt!