Vårt kök före
"Du får stanna i bilen i typ tre minuter okej?" sa han när vi parkerat och han kom ihåg att det stod disk framme. Jag gick ur bilen men lät Vilgot leda mig långsamt ner mot huset genom (eller på) den stenhårda snön. Vi spatserade i månskenet, halkade omkring, Vilgot pekade på katten Barack och skrattade. Vi kom ändå fram för tidigt och fick stå och knacka ett tag för att familjens fadersgestalt skulle släppa in oss.

Jägmästarbostadens kök anno 2011
Det var en fantastisk upplevelse. Och precis som Erik kände jag också bara för att hänga lite i köket så fort jag fick tillfälle. Jag blev också hoppfull inför framtida matlagningsinspiration. Den som jag fått tillbaka nu sedan flytten och som jag inte för allt i världen vill bli av med. Kanske kommer jag att kunna bibehålla den i detta kök när jag flyttar hem igen.
Rosenblads kök före (ingen arbetsyta utöver det man skådar på bilden)

Herr Rosenblads kök anno 2011 (arbetsyta även bakom kameran)
Så vi stod i samlad trupp och lagade mat hela dagen.
Här är resultatet:

Sötpotatiscyrry, Kires norirullar, tabouleh, zucchinirullar med pinje- och broccoliost samt pinot noir-sås, fyllda marinerade svampar, grönkålschips, sjöspaghetti med guacamole och jordgubbstårta.

Hejdå från morfars bardisk!
Lovely <3
SvaraRaderakram emma
Kram själv...
SvaraRaderaNu saknar jag era inlägg igen! :-)
SvaraRadera/Maria